Terug
Nieuwe Course Director!!  04 04 2014

Goprodiving verwelkomt haar tweede resident Padi Course Director! Nog geen week geleden rondde Wendy Hoevenaars, na jarenlange voorbereiding en assistentie tijdens IDC's van Go pro diving, haar Padi Course Director cursus succesvol af. De twee weken in Malaysia waren een bijzonder evenement vertelt Wendy vol trots. Het is ongelofelijk hoe de Padi staff je mateloos weet te boeien dag in dag uit van 's ochtends tot 's avonds. Alle deelnemers zijn immers Master instructors en door de wol geverfde Padi professionals. Het is heel erg knap om een groep van 38 deelnemers uit 24 verschillende landen dan nog zo veel te leren. Wendy ontving haar diploma van Padi's Vice President Training and Customer Service James Morgen die mede de cursus verzorgde.

De cursus vond plaats in Malaysia in het Shangri-La's Tanjung Aru hotel. Een betere omgeving kun je je niet voor de geest halen. Het verblijf, de entourage, de service en de vriendelijkheid van de mensen zorgt er mede voor dat het een onvergetelijk avontuur werd. Course Director Bill Megens kreeg de ulitieme gelegenheid de CDTC voor een derde keer mee te maken door als vertaler op te treden. "Met een aantal jaren praktijk ervaring als CD, is deze cursus nog boeiender dan wat hij was toen ik de CDTC zelf volgde. Met de praktijk in het achterhoofd, de visie van Padi gebracht door de staff van Padi levert een explosie van ideeen en inspiratie op. Met die nieuwe zaken gaan we aan de slag en lopen we beslist voor op elk ander IDC center dat op dit moment actief is in de branche.

Bill ontving ook uit handen van James Morgan, Padi Vice President Training and Customer Service een oorkonde als erkenning voor zijn assistentie tijdens de CDTC.

Gebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
IDC op maat
ActiviteitenkalenderEnquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee