Terug
Gopro pension  07 01 2014

Overnachten in Eindhoven tijdens een IDC is aanbevolen als je langer dan 45minuten onderweg bent om naar de les te komen. Een Padi instructeursopleiding is een pittig programma waar je je koppie wel bij moet houden. Uitgerust aan de start verschijnen is een must. De kosten van overnachten in hotels zijn soms ietwat aan de prijzige kant. Wij denken met je mee en hebben nu ons eigen pension in ons duikcentrum.

Overnacht in ons eigen Gopro pension "In den Gulden snorkel"  voor 19,50 pp per nacht.

Ons pension is een groepsaccomodatie. Je kunt vrij gebruik maken van de keuken, de koelkast vullen voor jouw ontbijt en met je IDC groepje ook de kosten voor het avondeten in de perken kunt houden. De ruimte is voorzien van airco, gratis WiFi, bar, toiletten en een douche en biedt plaats aan 6 personen. De ruimte is perfect om de volgende dag van je IDC voor te bereiden en daarnaast van je nachtrust te genieten. Je begrijpt wat voor band je smeedt met je maatjes na een week dag en nacht gedeeld te hebben. Your new best friends! Meerdaags verblijf vanaf 3 nachten kosten 19,50 per nacht. Enkelvoudige overnachtingen kosten 24,50 per nacht.

Alternatieven met meer privacy liggen in de lokale pensions. Prijzen vanaf 30 euro per persoon per nacht. Geef bij het boeken van je cursus even door wat je wensen zijn, en wij regelen voor jou het verblijf.

Gebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
IDC op maat
ActiviteitenkalenderEnquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee